دوربین مداربسته

امروزه با توجه به اهمیت نظارت، کنترل و برقراری امنیت در محیط‌های داخلی و خارجی شاهد استفاده گسترده از دوربین‌های مدار بسته در اشکال و انواع مختلف هستیم. با وجود تنوع بالای این دسته از محصولات از لحاظ ظاهر، کاربرد، کیفیت و … در بازار، انتخاب نوع مناسب آن با توجه به نیاز کاربر بسیار حائز اهمیت است. در این مقاله قصد داریم انواع مختلف دوربین‌های مدار بسته را معرفی نماییم تا تفاوت این محصولات را به خوبی درک کنید و انتخاب بهتری داشته باشید. لازم است که قبل از انتخاب و خرید دوربین مدار بسته اطلاعات کافی را در این زمینه داشته باشید و در نهایت با استفاده از کمک کارشناسان این حوزه بهترین و مناسب‌ترین محصول را انتخاب کنید.

انواع دوربین‌های مدار بسته

دوربین‌های مدار بسته بر اساس ویژگی‌هایی که از لحاظ تکنولوژی ساخت، شکل ظاهری، جنس بدنه، لنز، کیفیت تصویر، درجه محافظتی، برند، محدوده قیمتی و غیره دارند به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند.

انواع دوربین مدار بسته از لحاظ شکل ظاهری

شکل ظاهری دوربین‌های مدار بسته باعث شده است تا کاربرد آن‌ها برای محیط‌های خارجی و داخلی، میدان دید مورد نیاز و سایر موارد متفاوت باشید. انواع دوربین‌های مدار بسته از لحاظ ظاهر شامل موارد زیر هستند.

دام
بولت
وایرلس
دی وی آر
اسپید دام
دوربین لامپی
دوربین صنعتی
دوربین پین هول
دوربین چشم ماهی
چشم ماهی
دوربین مکعبی
  • دوربین مدار بسته دام:

این دوربین‌ها دارای ظاهری نیمه کروی و گنبدی شکل هستند. در زبان انگلیسی واژه Dome به معنای گنبد است به همین دلیل به این دوربین‌ها، دوربین‌ مدار بسته دام گفته می‌شود. این دوربین‌ها عموماً برای فضاهای داخلی و سقف‌دار و با کاربری غیرصنعتی مناسب هستند. دوربین‌های مدار بسته دام در دو شکل ظاهری عرضه شده‌اند؛ در برخی از آن‌‌ها لنز دوربین در داخل یک حباب شفاف قرار گرفته است و در برخی دیگر لنز به راحتی قابل مشاهده است. همچنین این دوربین‌ها در اندازه‌های مختلفی تولید شده‌اند. معمولاً این دوربین‌ها قابلیت دید در شب متوسطی دارند. جنس بدنه دوربین‌های دام اغلب پلاستیک است اما در برخی از مدل‌های آن بدنه از جنس فلز ساخته شده است.

  • دوربین مدار بسته اسپید دام:

دوربین‌های مدار بسته اسپید دام (Speed Dome) با نام‌های دوربین گردان، دوربین چرخان و PTZ نیز شناخته می‌شوند. این دوربین‌ها مانند دوربین‌های دام دارای ظاهر نیمه کروی هستند. از ویژگی‌های متمایز این دوربین‌ها نسبت به سایر دوربین‌ها می‌توان به قابلیت چرخش عمودی و افقی به صورت ۱۸۰ یا حتی ۳۶۰ درجه، سرعت چرخش بالا و قابلیت زوم اپتیکال و دیجیتال آنلاین بدون افت کیفیت آن‌ها اشاره کرد. دوربین‌های اسپید دام در سایزهای مختلف و قدرت زوم‌های مختلف با استاندارد IP66 تولید شده‌اند. همچنین دوربین‌های اسپید دام دارای قابلیت Preset، کنترل از راه دور و دید در شب بالا هستند. برخی از مدل‌های این دوربین‌ها دارای تکنولوژی تعقیب سوژه خودکار یا Auto Tracking نیز هستند.

  • دوربین مدار بسته بولت:

این دوربین‌ها دارای شکل استوانه‌ای یا مکعبی هستند. به دلیل اندازه کوچک و شباهت ظاهری این دوربین‌ها به گلوله تفنگ به آن‌ها Bullet گفته می‌شود. پوشش ضد آب و خاک و از جنس فلز دوربین‌ مدار بسته بولت باعث شده است برای فضاهای باز و محوطه بیرونی مانند باغ، ویلا، حیاط و غیره مناسب باشند. معمولاً این دوربین‌ها قابلیت چرخش ندارند به همین دلیل لنز ثابت آن‌ها میدان دید محدودی را ایجاد می‌کند. این دوربین‌ها مناسب دید در شب هستند و هرچه کیس لوله‌ها بزرگ‌تر باشد به دلیل قرار گرفتن تعداد LED‌های بیشتر در آن، دید در شب بهتری خواهند داشت.

  • دوربین مدار بسته مکعبی:

به دوربین‌های مدار بسته مکعبی یا کیوب (Cube) دوربین‌های همه کاره نیز گفته می‌شود. این دوربین‌ها قابلیت‌های بسیاری را ارائه می‌دهند و معمولاً در فضاهای کوچک و داخلی مانند منازل و ادارات مورد استفاده قرار می‌گیرند. دوربین‌های کیوب از دوربین‌های رایج وایرلس (بی‌سیم) هستند. برخی از این دوربین‌ها دارای میکروفون داخلی و اسپیکر هستند و ارتباط صوتی دوطرفه را برقرار می‌کنند. دوربین‌های مکعبی معمولاً کارت حافظه دارند. بدنه این دوربین‌ها نیز دارای مقاومت کمی است.

  • دوربین مدار بسته چشم ماهی:

دوربین مدار بسته چشم ماهی یا Fish Eye به دلیل کارکرد لنز آن که مشابه چشم ماهی است به این اسم نام گذاری شده است. این دوربین دارای قابلیت تصویر برداری ۳۶۰ درجه و به صورت پانوراما است که می‌توان آن را به دو بخش ۱۸۰ درجه یا چهار بخش ۹۰ درجه تقسیم کرد. این دوربین‌ها در سقف نصب می‌شوند و برای محل‌هایی که دارای سقف بلند هستند مانند سالن‌های آمفی تئاتر، سوله‌ها، انبار کارخانه‌ها، هایپر مارکت‌ها و غیره مناسب هستند. ارتفاعی که این دوربین‌ها در آن نصب می‌شوند بر میزان دید آن‌ها اثر می‌گذارد. استفاده از دوربین‌های مدار بسته چشم ماهی باعث کاهش تعداد دوربین‌های مصرفی در نظارت بر یک مکان می‌شود. همچنین این دوربین‌ها قابلیت دید در شب ندارند و برای اماکنی که نور کمی دارند مناسب نیستند.

  • دوربین مدار بسته صنعتی یا باکس:

دوربین‌های مدار بسته باکس برای مصارف صنعتی مناسب هستند. از این دوربین‌ها در مکان‌هایی استفاده می‌شود که به زوم قوی و تصاویر واضح نیاز دارند و نور کافی وجود دارد. این نوع از دوربین‌های مدار بسته لنز ندارند و می‌توان لنز ثابت یا متغییر مورد نیاز را بر روی آن‌ها نصب کرد. ساختار این دوربین مشابه دوربین مدار بسته بولت است با این تفاوت که در این دوربین LED دید در شب وجود ندارد و لنز آن باید به صورت جداگانه خریداری شود. این دوربین‌ها برای محیط‌های داخلی مناسب هستند اما امروزه با توجه گسترش انواع دوربین‌های مدار بسته استفاده از این مدل دوربین‌ها چندان رواج ندارد و کاربران از نمونه‌های جایگزین مانند دوربین مدار بسته بولت که امکانات بیشتری نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد استفاده می‌کنند.

  • دوربین مدار بسته لامپی:

این دوربین‌ها از لحاظ ظاهری شبیه لامپ هستند و قابلیت تولید نور دارند. دوربین‌های لامپی تصاویر را به صورت ۳۶۰ درجه ضبط می‌کنند و به دلیل ظاهری که دارند و وصل شدنشان به سرپیچ لامپ می‌توانند کارکرد مخفی نیز داشته باشند. این دوربین‌ها می‌توانند برای مکان‌های مسقف و بزرگ مورد استفاده قرار بگیرند. دوربین‌های مدار بسته لامپی برای ذخیره تصاویر و فیلم‌ها از کارت حافظه (Micro SD Card) استفاده می‌کنند، همچنین کاربر می‌تواند تصاویر را به صورت زنده از طریق اتصال به اینترنت مشاهده کند.

  • دوربین مدار بسته پین هول:

دوربین‌های مدار بسته Pinhole به نام‌های دوربین‌های مینیاتوری و دوربین مخفی نیز نامیده می‌شوند. این دوربین‌ها بسیار کوچک هستند و قابلیت نصب در همه جا را دارند. لنز این دوربین‌ها می‌تواند به صورت ساده یا به اندازه یک سر سوزن یا به شکل یک پیچ چهار سو باشد. اغلب این دوربین‌ها قابلیت دید در شب ندارند و برای تصویر برداری در شب باید از نور مادون قرمز به صورت جداگانه استفاده کرد. این دوربین‌ها دارای لنز ثابت هستند و دید محدودی ایجاد می‌کنند. دوربین‌های مینیاتوری در دو نوع باسیم و بی‌سیم نیز ساخته شده‌اند. خرید دوربین‌ مدار بسته پین هول به شکل قانونی نیازمند دریافت مجوزهای خاص از مراجع قانونی است.

انواع دوربین مدار بسته از لحاظ تکنولوژی ساخت:

تکنولوژی ساخت دوربین‌های مدار بسته از معیارهای تقسیم این دسته از محصولات کنترل و نظارت است. نحوه انتقال تصویر در دوربین‌های مدار بسته از راه‌های مختلفی انجام می‌شود که این تفاوت منجر به تفاوت در نصب و راه‌اندازی این دسته از دوربین‌ها نیز شده است. انتقال تصاویر و گاه صدا در برخی از دوربین‌های مدار بسته توسط سیم و برخی دیگر بدون سیم (Wireless) انجام می‌شود. انواع این دوربین‌ها شامل موارد زیر می‌شوند که در ادامه هر یک از آن‌ها به صورت مختصر معرفی می‌گردند.

  • دوربین مدار بسته آنالوگ:

در ابتدا دوربین‌های مدار بسته بر اساس تکنولوژی آنالوگ تولید و عرضه می‌شدند. نصب این دوربین‌ها از طریق کابل کواکسیکال انجام می‌شود. این دوربین‌ها تصاویر را با کیفیت ۹۶۰H ضبط می‌کنند و دارای معایبی چون کیفیت پایین، اختلال و نویز در تصاویر هستند. امروزه با توجه به تولید انواع جدیدی از دوربین‌های آنالوگ که دارای کیفیت بالاتری هستند این نوع از دوربین‌های مدار بسته کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • دوربین مدار بسته AHD:

دوربین مدار بسته Analogue High Definition یا به اختصار ADH از کمپانی Nextchip و از انواع دوربین‌های مدار بسته آنالوگ است. تفاوت عمده دوربین‌های مدار بسته AHD با دوربین‌های مدار بسته آنالوگ کیفیت تصاویر ضبط شده توسط این دوربین‌ها است. دوربین‌های AHD دارای کیفیت تصاویر بالاتر و زنده‌تری نسبت به دوربین‌های آنالوگ هستند. حداکثر کیفیت تصاویر در این دوربین‌ها ۷۲۰P و حداکثر ۱۰۸۰P است. دوربین مدار بسته AHD  از انواع دوربین‌های باسیم است که انتقال تصاویر در آن‌ به وسیله سیم انجام می‌شود و برای ضبط تصاویر آن‌ها باید از دستگاه DVR استفاده کرد. دوربین مدار بسته AHD از دوربین‌های مقرون به صرفه و با کیفیت تصویر خوب به شمار می‌رود.

  • دوربین مدار بسته HDCVI:

دوربین مدار بسته High Definition Composite Video Interface یا به اختصار HDCVI که توسط شرکت داهوا (Dahua) تولید و عرضه می‌شود از انواع دوربین‌های مدار بسته آنالوگ و باسیم است. انتقال تصاویر و صدا در دوربین HDCVI داهوا به وسیله کابل کواکسیکال و ضبط تصاویر در آن از طریق دستگاه HDCVR انجام می‌شود. همچنین این دوربین دارای قیمت مناسب و کیفیت بالایی است.

دوربین‌های HDCVI داهوا با رزولوشن‌های ۷۲۰P تا ۸MP (4K) ارائه شده‌‌اند. این دوربین‌ها‌ در اشکال مختلفی نیز طراحی و تولید می‌شوند. از ویژگی‌های این دوربین‌ها می‌توان به قابلیت ارسال صدا، ارسال دستورهای کنترلی، دید واضح در شب و غیره اشاره کرد.

  • دوربین مدار بسته HDTVI:

دوربین مدار بسته High Definition Transport Video Interface یا به اختصار HDTVI که توسط شرکت هایک ویژن (Hikvision) تولید و عرضه می‌شود از دیگر انواع دوربین‌های آنالوگ و باسیم است که از رقبای دوربین‌های مدار بسته AHD و HDCVI داهوا نیز به شمار می‌رود. انتقال تصاویر در این نوع از دوربین‌‌ها همچون سایر دوربین‌های مدار بسته آنالوگ از طریق بستر کواکسیکال انجام می‌گیرد.

این دوربین در رزولوشن‌های ۷۲۰P و ۱۰۸۰P ارائه شده است. نصب آسان، کیفیت بالای تصاویر و عدم تأخیر در ارسال تصاویر از ویژگی‌های دوربین‌ مدار بسته HDTVI هایک ویژن به شمار می‌روند.

  • دوربین مدار بسته IP یا تحت شبکه:

کیفیت تصاویر در این دوربین‌ها نسبت به دوربین‌های آنالوگ بسیار بالاتر و بهتر است. این دوربین‌ها کیفیت‌های متفاوتی از تصاویر از ۲ مگاپیکسل تا ۲۰ مگاپیکسل را ارائه می‌دهند که دوربین‌های ۲۰ مگاپیکسلی برای مراکز و ارگان‌های بزرگ که بررسی جزئیات در آن‌ها دارای اهمیت بالایی است کاربرد دارند. این دوربین‌ها به دو صورت بی‌سیم و باسیم به بازار عرضه شده‌اند که نوع کابل مدل‌های باسیم آن CAT است.

بسیاری از دوربین‌های تحت شبکه (IP) دارای ویژگی‌های برجسته هوش مصنوعی همچون تشخیص حرکت (Motion Detector)، تشخیص دما و غیره هستند. قابلیت تشخیص حرکت به دوربین مدار بسته کمک می‌کند تا فقط در هنگام تشخیص حرکت روشن شود و شروع به ضبط تصاویر نماید. همچنین به کمک این دسته از دوربین‌های مدار بسته می‌توان تصاویر را به صورت زنده بر روی گوشی موبایل و کامپیوتر در هر زمان و مکانی که فرد بخواهد، از طریق اینترنت مشاهده کرد.

ویژگی‌ها و جذابیت‌های منحصر به فرد دوربین‌های تحت شبکه یا IP باعث شده است تا قیمت بالاتری را نسبت به سایر انواع دوربین‌های مدار بسته داشته باشند.

  • دوربین مدار بسته HDSDI:

دوربین مدار بسته High Definition Serial Digital Interface یا به اختصار HDSDI از سری دوربین‌های مدار بسته است که قابلیت ضبط تصاویر با کیفیت HD را دارد. انتقال تصاویر در فاصله‌های کوتاه در این دوربین‌ها به کمک کابل کواکسیکال و در فاصله‌های طولانی به کمک فیبر نوری انجام می‌شود.

دوربین HDSDI از نوع سیگنال دیجیتال است و به تکنولوژی دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه (IP) شباهت بیشتری دارد اما به دلیل انتقال اطلاعات با استفاده از بستر کواکسیکال همانند دوربین‌های آنالوگ، بسیاری از متخصصان آن را در دسته تکنولوژی‌های آنالوگ HD قرار می‌دهند. قیمت بالای این دوربین‌ها و امکاناتی که دارند مانع از رشد آن‌ها شده است و در حال حاضر تنها در کاربری‌های تخصصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • دوربین مدار بسته Wireless یا بی‌سیم:

دوربین‌های مدار بسته وایرلس یا بی‌سیم به دلیل عدم استفاده از سیم در نصب و انتقال اطلاعات دارای نصب آسان‌تر و هزینه کمتری هستند. این دوربین‌ها در دو نوع آنالوگ و تحت شبکه (IP) عرضه شده‌اند. در دوربین‌های آنالوگ بی‌سیم باید ابتدا تصاویر به سیگنال‌های رادیویی تبدیل و سپس ارسال شوند‌. استفاده از این نوع دوربین‌‌های بی‌سیم با وجود قیمت پایینی که دارند محدود است اما دوربین‌های بی‌سیم تحت شبکه (IP) به دلیل انتقال سریع و آسان اطلاعات از طریق بستر اینترنت و کیفیت بالای تصاویر بسیار مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

در هنگام خرید دوربین مداربسته به چه ویژگی های توجه کنیم؟

همان طور که پیش‌تر اشاره شد دوربین‌ها را می‌توان از لحاظ ویژگی‌هایشان به انواع مختلفی تقسیم کرد. در انتخاب دوربین مدار بسته باید به عواملی مانند اندازه فضا، محیط خارجی یا داخلی، شرایط آب‌و‌هوایی، فاصله از سوژه، تعداد دوربین مورد نیاز، محل‌های نصب، استفاده در روز یا شب، سیم کارت خور بودن، منبع تغذیه و سایر قابلیت‌ها و کاربردها نیز توجه نمود. در ادامه به برخی از این ویژگی‌ها اشاره خواهیم کرد.

جنس بدنه دوربین مدار بسته:

 جنس بدنه دوربین‌های مدار بسته از پلاستیک یا فلز است که در استانداردهای متفاوت ساخته می‌شوند. جنس بدنه از اجزای مهم دوربین است که از آن در برابر عوامل مختلفی چون بارش باران و برف، گرد و غبار، ضربه و نور خورشید محافظت می‌کند. دوربین‌هایی که از جنس بدنه پلاستیک ساخته شده‌اند در مقایسه با دوربین‌های مدار بسته از جنس بدنه فلز دارای قیمت پایین‌تری هستند. در مقابل دوربین‌های ساخته از بدنه فلزی دارای مقاومت بالاتری هستند. علاوه بر این، لنز برخی از دوربین‌ها از طلق پلاستیکی به جای شیشه پوشیده شده است که علی رغم کاهش قیمت دوربین مدار بسته، میزان آسیب پذیری لنز آن را بالا می‌برد.

در بررسی و‌ ارزیابی بدنه دوربین‌های مدار بسته استانداردهای IP و IK رایج‌تر هستند.

استاندارد IP به معنای مقاومت بدنه در برابر عوامل محیطی است که عدد اول بعد از IP بیانگر میزان مقاوت در برابر گرد و غبار و عدد دوم بیانگر میزان مقاومت در برابر آب و رطوبت است‌.

استاندارد IK به معنای مقاومت بدنه در برابر ضربات است‌.

لنز دوربین مدار بسته:

هر چه عدد لنز دوربین مدار بسته کوچکتر باشد فضای بیشتری را پوشش می‌دهد و می‌توان نقاط بیشتری را مشاهده کرد. هر چه عدد لنز بالاتر باشد فضای کمتر و بسته‌تری را می‌توان مشاهده کرد اما اشیا در فاصله نزدیک‌تر و با وضوح بیشتری دیده می‌شوند.

دوربین‌ها از لحاظ لنز به دو دسته لنز ثابت یا Fixed و لنز متغییر یا Varifocal تقسیم می‌شوند. دوربین‌های مدار بسته با لنز ثابت دارای فاصله کانونی ثابت هستند و نمی‌توان میدان دید آن‌ها را تنظیم کرد اما در مقابل آن لنز‌های متغییر به دلیل فاصله کانونی قابل تنظیم می‌توانند میدان دید را تغییر دهند.

کیفیت تصاویر در دوربین مدار بسته:

کیفیت تصاویر ضبط شده به وسیله دوربین مدار بسته به خود دوربین و دستگاه ضبط تصاویر مورد استفاده آن بستگی دارد. به دلیل اهمیت بازپخش و بازبینی تصاویر ضبط شده به وسیله دوربین‌های مدار بسته در هنگام بروز حادثه، کیفیت ضبط تصاویر دستگاه بسیار مهم است، بنابراین نباید کیفیت تصاویر دستگاه‌ها از دوربین مدار بسته متصل به آن پایین‌تر باشد. وضوح تصویر یا رزولوشن با مگاپیکسل مطرح می‌شود و هر چه این مقدار بالاتر باشد کیفیت تصویر و وضوح مشاهده جزئیات به ویژه در هنگام زوم دیجیتال بر روی یک صحنه بالاتر است.

دوربین ‌مدار بسته خورشیدی:

دوربین‌های مدار بسته خورشیدی برای صرفه‌ جویی در انرژی و در محل‌هایی که دارای برق نیستند انتخاب مناسبی است. این دوربین‌ها بدون اتصال به برق و بدون سیم کشی کار می‌کنند و برای محیط‌های بیرونی و وسیع مناسب هستند. قیمت این دوربین‌ها نسبت به دوربین‌های معمولی بالاتر است.

دوربین مدار بسته اتاق کودک:

برخی از انواع دوربین‌های مدار بسته به دلیل میکروفون‌ داخلی به کار رفته در آن‌ها، قابلیت انتقال صدای دو طرفه، دید در شب، تشخیص حرکت، تشخیص چهره، مشاهده زنده تصاویر بر روی موبایل یا کامپیوتر و ارسال هشدار برای مراقبت از کودکان و سالمندان و نظارت بر منزل و در بعضی از موارد نظارت بر محیط کار مناسب هستند.

دوربین مدار بسته دید در شب:

دوربین‌های مدار بسته با قابلیت دید در شب قادر هستند تا در محیط‌های کم نور و تاریک، تصاویر را با کیفیت خوبی ضبط کنند. برد دوربین‌های دید در شب معمولاً ۲۰ متر است اما برخی از مدل‌های آن‌ تا ۵۰ متر را هم پوشش می‌دهند. این دوربین‌ها به کمک LED‌های مادون قرمز که توسط چشم انسان قابل مشاهده نیست تصویر برداری می‌کنند. تصاویر ضبط شده به وسیله دوربین‌های دید در شب به صورت سیاه و سفید و یا رنگی هستند.

دوربین‌هایی که تصاویر سیاه و سفید ارائه می‌دهند به دو صورت IR یا Exir هستند که کیفیت تصویر ارائه شده با Exir بالاتر است. تصاویر رنگی برای کاربرهایی که حساسیت بیشتری نسبت به جزئیات دارند بهتر است. انواع دید در شب رنگی Spotlight، Starlight، Color Vu و Warm Light هستند. نسل جدید این دوربین‌های مدار بسته دید در شب به وارم لایت (Warm Light) معروف هستند و این قابلیت را دارند تا تصاویری رنگی و روشن را در شب مانند روز ضبط کنند. در این دوربین‌های مدار بسته به جای LEDهای مادون قرمز از LEDهای نور گرم که دارای نور طبیعی هستند استفاده می‌شود.

قابلیت اتصال به گوشی تلفن همراه:

این روزها با توجه به استفاده طولانی مدت و مستمر از تلفن همراه و راحتی استفاده از آن، کاربران دوربین‌های مدار بسته تمایل دارند تا تصاویر دوربین‌های خود را در لحظه و به صورت زنده در گوشی تلفن همراه خود ببینند تا بر محیط مورد نظر کنترل و نظارت کافی داشته باشند. نکته مهم و ضروری در استفاده از این قابلیت، قرار گیری خروجی LAN در پشت دستگاه ضبط کننده تصاویر است که امروزه بیشتر دوربین‌های مدار بسته از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند. با نصب اپلیکیشن بر روی گوشی تلفن همراه می‌توانید علاوه بر مشاهده، کنترل، نظارت و بررسی جزئیات، هشدارهای لازم را در مواقع ضروری دریافت نمایید.

برند دوربین مدار بسته:

این روزها برندهای مختلفی دوربین‌ مدار بسته را تولید و روانه بازار می‌کنند. برندهای دوربین مداربسته داهوا، هایک ویژن و آیمو از برندهای مشهور و پرفروش دوربین‌های مدار بسته در ایران و جهان هستند. هر یک از این برندها دوربین‌های مختلف با کاربردها و ویژگی‌های مختلفی را عرضه کرده‌اند که انتخاب مناسب‌ترین و بهترین آن‌ها با توجه به نیاز کاربر بسیار مهم است.

قیمت دوربین مداربسته

قیمت دوربین‌های مدار بسته به عوامل مختلفی مانند برند تولید کننده، نوع تکنولوژی، کیفیت و وضوح تصاویر، دید در شب و سایر قابلیت‌ها و ویژگی‌های دوربین بستگی دارد. واضح است که هر چه قابلیت‌هایی که یک دوربین مدار بسته ارائه می‌دهد بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر است. نیاز کاربر و شرایط محیطی که می‌خواهد دوربین را در آن نصب کند عوامل مهم در تعیین قیمت دوربین مدار بسته هستند. باید توجه داشت که در خرید دوربین‌های مدار بسته نباید قیمت به عنوان معیار اصلی و اولیه در خرید آن تعیین شود.

خرید دوربین مداربسته

فروشگاه اینترنتی سپهر انواع مختلف دوربین‌های مدار بسته را به همراه تجهیزات جانبی آن (کابل و سوئیچ شبکه، ضبط کننده تصاویر و…) با مناسب ترین و کمترین قیمت ممکن به شما مشتریان عزیز ارائه می‌دهد. با خرید بدون واسطه از فروشگاه اینترنتی سپهر می‌توانید هزینه‌های خود را در خرید دوربین مدار بسته کاهش دهید.

همچنین شما عزیزان می‌توانید محصولات مورد نظر خود را در این صفحه به راحتی مقایسه و انتخاب کنید. علاوه بر این، با خرید از فروشگاه اینترنتی سپهر می‌توانید از ارسال رایگان برای خریدهای بالای ۴۰ میلیون تومان و خدمات پس از فروش ویژه مانند گارانتی سپهر طلایی بهره‌مند شوید.

مشاهده تمامی محصولات